El EsPaCiO De La CrEaTiViDad

El EsPaCiO dE lA cReATiViDaD: Bienvenidos a mi espacio de la creatividad. Pienso que el que uno ya cree su propio espacio es genial y si además es creativo en él, es la 'monda'.

Aprendamos y enseñémonos entre nosotros:-)

lunes, 21 de febrero de 2011

Activitats: mapa conceptual tema 1


  • Com es pot observar, el mapa es divideix en dos rames: educació i físic. A partir d'eixos dos punts desenvolupem el material del tema 1. Hem intentat que contestara de forma clara y ràpida les 'preguntes clau' del tema i pensem que ho hem aconseguit.
PD: No sabia com es penjaben estos esquemes al blog i li vaig demanar ajuda a la meua companya Ana i així ho va fer (pegant el 'word' al 'paint' i guardant-ho com a imatge). I per això et done les GRÀCIES Ana;)

1 comentario:

  1. En primer lloc, no feia falta que em donares les gràcies públicament, perquè ja ho feres personalment. A més a més, per això estem els companys, per ajudar en tot el que es puga.
    En segon lloc, m'agrada que t'apuntes a la corrent de fer esquemes perquè ens ajuden tant als companys com a tu mateixa, és a dir, has d'entendre el contingut per saber-lo resumir, i això ens facilita a nosaltres la feina per si hi ha algun punt que se'ns ha escapat a classe!
    I en tercer lloc, dir que els teus esquemes conceptuals són molt més bonics que els meus! ;)
    Enhorabona pel blog!

    ResponderEliminar